top of page

LEDA I STÄNDIG FÖRÄNDRING

Utbildningar för dig som vill stödja och leda processer i organisationer för att nå bästa resultat – både för människan och verksamheten. Du kanske redan har metoder och verktyg, men vet att det inte räcker för att nå hållbara resultat. Vår filosofi bygger på att du själv är ditt främsta verktyg. 

VAR VILL DU BÖRJA?

Sedan 1986 har Gestaltakademin erbjudit program och utbildningar för ledare, organisationskonsulter och andra som arbetar med eller vill arbeta med förändringsprocesser i organisationer. Utbildningarna utgår från hur mänskliga mekanismer påverkar individer, grupper och system och vad det säger oss om hur vi kan lyckas bättre med exempelvis förändringsprocesser. När du vill utbilda dig till gestaltpraktiker hos oss behöver du först gå vår grundkurs. Om gestalt är helt nytt för dig kan däremot en introduktion vara en bra första start.

_W2A5577.jpg
Tre timmars inspiration och inblick i gestalt - alltid gratis
_W2A6216_edited.jpg
Starten på en personlig utvecklingsresa
_W2A5607.jpg
Så blir du gestaltpraktiker i organisation
_W2A5771.jpg
Fler möjligheter till fördjupning och insikter
JUST NU

Anmälan är öppen

Sök till nästa start av Organisationsprogrammet

En av de mest gedigna ledarutbildningarna på marknaden särskilt relevant för dig som vill utveckla din förmåga att arbeta i förändringsprocesser. 

tim-gouw-bwki71ap-y8-unsplash_edited_edited_edited.jpg
JUST NU

Konflikthantering i praktiken

Kurs för dig som vill bli medveten om och utveckla ditt förhållningssätt i konflikter. Nu med starter både höst och vår!

bottom of page