top of page
Växter & Händer_edited_edited_edited.jpg

VÄLKOMMEN TILL GESTALTAKADEMIN

PERSONLIGT OCH PROFESSIONELLT VÄXANDE SEDAN 1976

Kurser och utbildningar i gestaltmetodik för individer, grupper och organisationer

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Gestaltmetodik används idag inom två huvudsakliga områden: terapi och ledarskap. Hos oss kan du utbilda och vidareutveckla dig själv inom båda dessa områden. Metodiken syftar till att öka människors livskvalitet och organisationers livsduglighet. Vi riktar oss både till dig som vill fokusera på din personliga utveckling och till dig som vill tillämpa gestaltmetodiken i din yrkesroll. 

_W2A5577_edited.jpg
_W2A5938_edited.jpg
_W2A6216_edited.jpg
_W2A5607.jpg
_W2A6189.jpg
Racing green_edited.png

VAD ÄR GESTALTMETODIK?

Gestaltmetodiken bygger på några grundläggande principer om hur vi utvecklar oss själva och hur vi kan stödja andras utveckling. De här utgångspunkterna bildar grund för alla våra utbildningar, både inom terapi och inom organisation och ledarskap. 

För att professionellt kunna stödja och leda andra måste vi först utveckla vår självkännedom och vårt inre ledarskap. Annars riskerar vi att gå vilse i våra föreställningar om andra. Gestaltakademins program bygger därför alltid på grundprincipen att du kan hjälpa andra genom att använda dig själv som verktyg.

Kontakt och Autenticitet

I möten med andra utvecklas vi som individer om vi accepterar att vi själva är fullt ansvariga för våra liv. Även om omständigheter vi inte råder över påverkat oss starkt är det bara vi själva som kan förändra det. När vi är autentiska i möte med andra kan vi få kontakt, bli hörda och påverka sammanhanget.

Medveten närvaro

Om jag kan öppna mina sinnen och vara medvetet närvarande här och nu, i detta ögonblick, kan jag möta andra i deras närvaro och bidra till en ärlig, äkta och öppen dialog. När jag ser och accepterar verkligheten som den är just nu kan utveckling ske. Både i mig själv och i det sammanhang jag befinner mig.

Cykel med cred.jpg
JUST NU

TISDAGSSEMINARIER
MED GESTALT

Inspirerande seminarier som utforskar olika perspektiv på gestalt i teori och praktik. Både för dig med och utan tidigare erfarenhet av gestalt!

NYHETER
Mindfulness
NY START I HÖST!

KROPPEN I FÄLTET
OCH FÄLTET I KROPPEN

Hjärna, kropp och sammanhang i världen. Kroppen i fältet och fältet i kroppen är tillbaka med en ny start i höst – nervsystemsutbildningen där du får lära dig mer om hur allt hänger ihop, och hur du kan navigera i det. 

TERAPI TILL REDUCERAT PRIS

Våra studerande tar emot klienter under sitt tredje och fjärde år på Terapeutprogrammet. Terapin genomförs till reducerat pris och de blivande terapeuterna går parallellt i handledning. Nedan hittar du kontaktuppgifter och information om de studerande. För att boka en tid kontaktar du dem direkt.

orange platta.jpg
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!
bottom of page